Meteo, 14 Noiembrie
Meteo 14 noiembrie 2023, 21:52 | 334

Prezentat de Felicia Jenunchi

Miercuri sunt asteptate maxime de pana la plus 13 grade, pe timp de noapte minimele vor cobori pana la plus 3, plus 4 grade in nordul tarii. Se prevede cer variabil in toate localitatile, cu exceptia orasului Briceni, unde sunt anuntate ploi slabe. Plus 11 grade se vor inregistra la Chisinau pe timp de zi, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus 5. In localitatile nordice maximele se vor situa in jurul valorilor de plus 8, plus 9 grade, in cele sudice acestea se vor situa intre plus 12 si plus 13 grade.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 15 grade se vor inregistra la Bucuresti, meteorologii au anuntat precipitatii. Precipitatii sunt asteptate si in orasele Iasi, Cluj, Brasov si Craiova. Va ploua la Timisoara.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. Plus 21 de grade se vor inregistra la Lisabona, plus 18 la Madrid. Se prevede cer variabil la Londra. La Paris meteorologii au anuntat averse, iar la Amsterdam precipitatii, cu maxime de pana la plus 13 si plus 11 grade. La Roma vor fi plus 22 de grade. Averse sunt prognozate la Viena. Precipitatii sunt anuntate la Kiev. Cei din Atena se vor bucura de o zi cu soare.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie