Legendarul grup The Rolling Stones revine cu un album original după 18 ani
Externe 7 septembrie 2023, 17:26 | 268

Legendarul grup Rolling Stones revine cu un album original după 18 ani! Formaţia a anunţat lansarea discului ieri, la Teatrul Hackney Empire din estul Londrei, unde a prezentat şi primul single de pe acest album, piesa "Angry", transmite Reuters.

MICK JAGGER: "Ne aflăm aici să vă prezentăm noul nostru single, intitulat ”Angry” şi videoclipul său, iar ”Angry” este primul single de pe noul nostru album care se numeşte ”Hackney Diamonds”, motiv pentru care ne aflăm la Hackney, şi care va fi lansat la 20 octombrie."

Mick Jagger, Keith Richards şi Ronnie Wood sunt membrii supravieţuitori ai nucleului originar al formaţiei, cu o istorie de 61 de ani. Fanii formaţiei stau în așteptare încă de luna trecută, după ce un anunţ criptic a fost publicat într-un ziar local, în care au fost făcute trimiteri la unele dintre hiturile formaţiei şi era anunţat numele noului album.

”Hackney Diamonds” face trimitere la cioburile de sticlă rezultate după un jaf din vitrina unui magazin sau dintr-o maşină. Este primul LP ce va fi lansat de formaţie după moartea bateristului Charlie Watts, în august 2021.

The Rolling Stones este o trupă englezească de muzică rock care a devenit populară la începutul anilor 1960. Trupa a fost formată la Londra în 1962 de Brian Jones, Mick Jagger și Keith Richards. The Rolling Stones a lansat 55 de albume. În 1989 trupa a intrat în Rock and Roll Hall of Fame, iar în 2004, revista Rolling Stone a clasat-o pe locul 4 în 100 Greatest Artists of All Time.

Opinia ta contează. Comentează!