Meteo, 21 Martie
Meteo 21 martie 2024, 21:32 | 319

Prezentat de Felicia Jenunchi

Temperaturile maxime se vor situa intre plus 7 si plus 12 grade Celsius, mai rece va fi noaptea, cand mercurul din termometre va cobori pana la minus 2 grade in nordul tarii. Se prevede cer noros in toate localitatile republicii. Plus 9 grade se vor inregistra in capitala, noaptea minimele vor cobori pana la zero grade. In localitatile nordice maximele vor oscila intre plus 7 si plus 8 grade Celsius, in cele sudice vor fi plus 11, plus 12 grade.

Meteorologii anunta o zi cu cer variabil cam in toate orasele Romaniei. Temperaturi de pana la plus 11 grade se vor inregistra la Bucuresti, Iasi si Craiova, va fi in mare parte innorat. Innorat va fi la Timisoara, cu plus 14 grade Celsius.

Sa urmarim prognozele meteorologilor si in capitalele europene. Plus 26 grade se vor inregistra la Lisabona, plus 25 la Madrid. Innorat va fi la Londra, iar la Paris partial insorit. Meteorologii anunta ploi slabe la Amsterdam, cu maxime de pana la plus 11. Plus 20 de grade vor fi la Roma. Sunt asteptate ploi la Berlin, innorat va fi la Viena. Cerul va fi predominant innorat la Kiev. Plus 17 grade se vor inregistra la Atena.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie