Meteo, 13 Decembrie
Meteo 13 decembrie 2023, 21:12 | 282

Prezentat de Felicia Jenunchi

Joi maximele se vor incadra intre plus 3 si plus 8 grade, noaptea se vor inregistra minime de pana zero si plus un grad in nordul tarii. Va ploua slab in zone de sud si de centru, in localitatile nordice cerul va fi innorat. Plus 6 grade vor fi in capitala, noaptea vor fi plus 3 grade, iar vantul va sufla din nord-vest cu rafale de pana la 18 kilometri la ora. In localitatile nordice maximele se vor situa in jurul valorilor de plus 3 si plus 4 grade, in cele sudice intre plus 7 si plus 8 grade Celsius.

Sa vedem care e starea vremii in Romania. Plus 3 grade se vor inregistra la Bucuresti si la Craiova, meteorologii au anuntat precipitatii. Plus 7 grade vor fi in orasele Cluj si Brasov. Plus 3 grade vor fi la Iasi.

Sa urmărim prognozele meteorologilor in capitalele europene. Plus 16 grade se vor inregistra la Lisabona, plus 12 la Madrid. Averse sunt prognozate la Londra, Paris si Amsterdam, cu maxime de pana la plus 7, plus 8 si plus 4 grade. La Roma vor fi 17 grade in termometre. In mare parte innorat va fi la Berlin. Plus doua grade vor indica termometrele la Kiev. Se prevede cer variabil la Atena.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie