PORT MALL - mall-ul tuturor copiilor, cu posibilități nelimitate pentru toate tipurile de divertisment
Advertorial 9 ianuarie 2024, 21:23 | 2462

Timp de aproape 3 luni cel mai mare Mall din țară a generat sute de mii de zâmbete și emoții sincere, trăite la maximă intensitate, în special de copii! Micii exploratori au reușit să cerceteze în detaliu toate zonele de divertisment și să descopere cel mai mare teren de joacă pentru copii din Moldova, ce încurajează distracția în comun cu părinții.

Doar la Port Mall cei mici au ocazia să vizioneze cele mai recente producții animate într-o sală de cinema VIPP, să experimenteze realitatea virtuală în format 5D. Tot pentru copii, toată luna decembrie au fost organizate evenimentele speciale, iar cei 4 MOȘI Crăciun le-au oferit daruri din belșug. Interacțiunile au generat noi prietenii, participări la concursuri interactive, iar cireașa de pe tort au fost gustările super delicioase! Aici orice copil poate atinge cu mâna lumea incredibilă a supereroilor, grație celor peste 30 de exponate cu o înălțime de până la 4 metri!

Dornici de a fi parte a noilor aventuri, cei mici își petrec timpul interactiv și disyractiv pe toată durata vizitei în renumitul “MALL al tuturor copiilor”.

Opinia ta contează. Comentează!