Meteo, 20 Noiembrie
Meteo 20 noiembrie 2023, 20:26 | 371

Prezentat de Felicia Jenunchi

În aceasta saptamana vremea se mentine rece, sunt asteptate maxime de pana la plus 11 grade in a doua parte a saptamanii, iar pe timp de noapte vor fi si temperaturi negative. Maine, 21 noiembrie, in capitala se vor inregistra temperaturi de pana la plus 8 grade, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus un grad. In regiunea de nord a republicii vor fi plus 5, plus 6 grade in termometre. In localitatile sudice temperaturile maxime se vor situa in jurul valorilor de plus 9, plus 10 grade.

In Romania maximele termice se vor situa intre plus 9 si plus 14 grade. 13 grade se vor inregistra la Bucuresti si la Constanta. Cu un grad mai rece va fi la Timisoara. 11 grade vor fi in termometre in orasele Cluj si Brasov.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. Plus 18 grade se vor inregistra la Lisabona, plus 13 la Madrid. Innorat va fi la Londra, maximele nu vor depasi 11 grade. Precipitatii sunt asteptate la Paris, in mare parte innorat va fi la Amsterdam. Meteorologii anunta precipitatii la Roma. Innorat va fi la Viena si la Berlin. Partial innorat va fi la Atena. Iar la Kiev termometrele vor indica 0 grade.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie