Jurnalul orei 17, 25 Martie
Jurnalul orei 17:00 25 martie 2024, 23:20 | 498

Prezentat de Vasile Luchianu

În fiecare an, regiunea Imathia din nordul Greciei sărbătorește venirea primăverii sub o pătură spectaculoasă de flori roz de piersic. Frumusețea zonei în această perioadă a anului a determinat demult autoritățile locale să folosească sezonul înfloririi pomilor de piersic pentru a-i atrage pe turiști, scrie Associated Press.

Și-a golit conturile la jumătate, și-a vândut mașina și are doar un apartament de 74 de metri pătrați. Asta a indicat președintele Maia Sandu în declarația de avere depusă pentru 2023. Comparativ cu anul precedent, salariul lunar al șefei statului a crescut cu peste 400 de lei.

Fostul deputat PD Eleonora Graur, care în anii 2019-2020 a migrat politic la PRO Moldova, iar apoi a ajuns la Platforma „Pentru Moldova”, afiliată lui Ilan Șor, este cercetată penal pentru spălare de bani, îmbogățire ilicită și fals în declarații. Ofițerii CNA și procurorii anticorupție au desfășurat în această dimineață percheziții la domiciliul femeii, unde au depistat și confiscat 400 de mii de lei și 80 de mii de euro. Eleonora Graur nu a fost de găsit la telefon pentru a oferi o reacție.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie