Meteo, 19 Decembrie
Meteo 19 decembrie 2023, 21:40 | 229

Prezentat de Felicia Jenunchi

Miercuri sunt asteptate maxime de pana la plus 10 grade, pe timp de noapte minimele vor cobori pana la zero grade in nordul tarii. Cerul va fi noros in toate localitatile, fara precipitatii. Plus 8 grade se vor inregistra la Chisinau pe timp de zi, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus 3 grade. In localitatile nordice maximele se vor situa intre plus 5 si plus 6 grade, in cele sudice acestea se vor situa in jurul valorilor de plus 9, plus 10 grade.

Sa vedem care e starea vremii in Romania. Plus 7 grade se vor inregistra la Bucuresti, Timișoara, Brașov și Craiova. Innorat va fi in orasele Iasi si Cluj, maximele nu vor depasi plus 6 grade. Plus 9 grade vor fi la Constanta.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. Plus 14 grade se vor inregistra la Lisabona, plus 10 la Madrid. Innorat va fi la Londra si la Paris, maximele nu vor depasi plus 9 grade. Va ploua la Amsterdam. La Roma vor fi plus 13 grade. Meterorologii anunta ploi la Viena si la Berlin. Plus 6 grade se vor înregistra la Kiev. La Atena va fi partial innorat.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie