Un individ în vârstă de 35 de ani a încercat să ducă în UE două mii de pachete de țigări
Social 20 septembrie 2022, 15:39 | 348

O femeie a murit la spital, după ce a fost lovită de un camion. Accidentul a avut loc în localitatea Opaci, raionul Căușeni. Potrivit poliției, femeia traversa strada neregulamentar. Urmează detalii și alte știri pe scurt.

Un bărbat de 35 de ani a încercat să scoată din Republica Moldova două mii de pachete de țigări, pe care le-a ascuns în caroseria automobilului. Potrivit Poliției de Frontieră, individul făcea parte dintr-un grup de persoane, care organizau scheme de contrabandă cu produse de tutungerie. Fiecare persoană avea un rol determinat: de la organizarea lucrului, la achiziționarea și transportarea nemijlocită a țigărilor în locuri special amenajate.

Iar o femeie de 31 de ani, originară din Armenia, a încercat să scoată ilegal din Republica Moldova 43 de mii 800 de dolari. Banii, aflați în bagajele de mână ale femeii, au fost depistați de către funcționarii Aeroportului Internațional Chișinău. În declarații, femeia a comunicat că nu ar fi cunoscut metoda și procedura de scoatere a mijloacelor financiare. Banii au fost ridicați, iar cazul a fost preluat de Direcția urmărire penală din cadrul Serviciului Vamal.

Polițiștii din Orhei au înregistrat marți dimineața un accident cu implicarea unui microbuz de linie și a două mașini, pe traseul Chișinău-Orhei. O femeie în vârstă de 33 de ani, pasageră în microbuz, a ajuns la spital.

ELENA BĂETRĂU, ofițer de presă IP Orhei: "Preliminar, polițiștii au stabilit că un tânăr de 29 de ani, aflându-se la volanul unui BMW, ajungând în curbă periculoasă, nu a ținut cont de situația rutieră, carosabil umed, ca rezultat, a derapat pe banda de contrasens, unde s-a tamponat frontal cu un microbuz de rută. Ca urmare a impactului, un alt automobil ce se deplasa în spatele microbuzului, nu a respectat spațiul suficient și a tamponat în spate Mercedesul.

Toți trei șoferi au fost supuși testării alcooloscopice. Rezultatele au fost negative. Oamenii legii întreprind masuri în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.

O femeie de 82 de ani a murit la scurt timp după ce a fost lovită de un camion. Accidentul a avut loc în localitatea Opaci din raionul Căușeni.

MARIANA DIDENCO, ofițer de presă IP Căușeni: "La fața locului, polițiștii au stabilit preliminar că un camion de marca „Mercedes” condus de un bărbat de 33 ani, a tamponat pietonul, o femeie de 82 ani, care traversa partea carosabilă neregulamentar prin spatele autobusului de rută, din care coborâse. Urmare a impactului, femeia a fost transportată la spitalul raional Căușeni, unde, la scurt timp, a decedat."

Conducătorul mijlocului de transport a fost testat la existența vaporilor de alcool în aerul expirat, însă rezultatul a fost negativ. Pe acest caz a fost inițiat un proces penal.

Opinia ta contează. Comentează!