Meteo, 21 Noiembrie
Meteo 21 noiembrie 2023, 20:45 | 344

Prezentat de Felicia Jenunchi

Miercuri sunt asteptate maxime de pana la plus 8 grade, pe timp de noapte minimele vor cobori pana la zero grade in nordul tarii. Se prevede cer noros in localitatile nordice, in cele centrale si de sud meteorologii anunta ploi slabe. Plus 6 grade se vor inregistra la Chisinau pe timp de zi, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus 4. In localitatile nordice maximele se vor situa in jurul valorilor de plus 3, plus 4 grade, in cele sudice acestea se vor situa intre plus 7 si plus 8 grade.

O zi cu ploi si precipitatii este anuntata in Romania. Plus 10 grade se vor inregistra in capitala. Cu un grad mai cald va fi la Craiova. Maxime de plus 6 grade sunt asteptate la Iasi. La Timisoara vor fi plus 9.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. Plus 17 grade se vor inregistra la Lisabona, plus 14 la Madrid. Innorat va fi la Londra si la Paris, maximele nu vor depasi plus 11 si plus 8 grade Celsius. Averse sunt prognozate la Amsterdam, cu plus 8 grade. La Roma vor fi plus 18 grade. Innorat va fi la Viena, in mare parte innorat la Berlin. Precipitatii sub forma de zapada sunt asteptate la Kiev.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie