Image-Description
Strigătul după ajutor al unui pensionar din capitală: „O construcție uriașă surpă pereții casei, cad pietre peste acoperiș”
Social 22 aprilie 2019, 12:30 | 2642

Un pensionar din capitală se plânge că statul i-a permis unei companii de construcții să ridice un bloc „chiar în peretele casei lui”. Bărbatul trăiește cu frica în sân că într-o zi pereții casei ar putea cădea peste el.

Piotr Bejenari, spune că este stăpânul legal a unui lot de pământ de pe strada Valea Trandafirilor din capitală. Acest a avut grijă de teren mai mulți ani la rând, iar acum este obligat să cedeze câțiva metri din grădina sa, unui agent economic, care și-a construit chiar în peretele casei lui, un bloc de locuit cu 13 etaje.

„Din cauza lucrărilor care se întreprind pentru construcția blocului de locuit, au căzut pietre și plăci metalice chiar peste acoperișul meu. Gardul s-a prăbușit din cauza că s-a surpat pământul. În timpul apropiat și casa mea v-a ajunge într-o gaură, pentru că nu va rezista construcției uriașe chiar lângă peretele acesteia”, se plânge pensionarul.

Pensionarul mai spune că în anul 2018 din cauza zgomotelor puternice și frecvente care se aud în locuința sa, mama bărbatului a decedat în urma unui infarct.

Mai mult, și sănătatea celorlalți membri ai familiei a fost afectată din cauza acestei construcții.

Piotr Bejenari declară că a bătut de nenumărate ori la ușile primăriei și a autorităților, care sunt responsabile de soluționarea acestei probleme, însă fără rezultat.

Opinia ta contează. Comentează!