Urmau să traverseze ilegal frontiera
Social 14 februarie 2023, 15:36 | 255

Accident fatal la Fălești! Un bărbat de 30 de ani a murit, după ce a fost lovit de un camion. La volan era un bărbat de 40 de ani. Urmează detalii și alte știri pe scurt.

Poliția l-a reținut pe un individ de 34 de ani, din Chișinău, după ce ar fi comis cinci furturi în sectorul Ciocana. Suspectul ar fi luat o trotinetă și patru biciclete, lăsate fără supraveghere la scara blocurilor. Prejudiciul ar fi de peste 27 de mii de lei. Cel reținut le-a declarat anchetatorilor că bunurile furate le-a vândut. Individul nu este la prima abatere de la lege, fiind judecat anterior pentru infracțiuni similare. Acum, el riscă până la patru ani de închisoare.

Trei cetățeni turci au fost depistați de polițiștii de frontieră în timp ce încercau să traverseze ilegal Prutul. Cei trei indivizi, de 24, 28 și, respectiv, 38 de ani, au coborât dintr-un autovehicul, având cu ei valize și rucsacuri în spate, și în pas grăbit au pornit spre linia frontierei de stat. Străinii au fost reținuți și conduși la Biroul Migrație și Azil. Mașina a fost găsită ulterior în raionul Leova. Poliția a aflat că șoferul acesteia, un bărbat de 32 de ani, presta servicii de taxi. Străinii au fost conduși la Biroul Migrație și Azil al MAI.

Un accident teribil s-a produs în dimineața zilei de 14 februarie, în apropiere de satul Glinjeni, raionul Fălești. Un bărbat de 30 de ani, locuitor al satului Mărădeni, a murit, după ce a fost lovit de un autocamion ce se deplasa din Chișinău spre Edineț. La volan se afla un bărbat de 40 de ani, din raionul Călărași. Șoferul nu era în stare de ebrietate. Poliția stabilește toate circumstanțele, în care s-a produs accidentul.

Opinia ta contează. Comentează!