Meteo, 22 Martie
Meteo 22 martie 2024, 21:03 | 495

Prezentat de Felicia Jenunchi

Acest weekend va fi caracterizat de maxime de pana la plus 17, plus 18 grade si cer variabil in toate localitatile. Plus 13 grade se vor inregistra sambata la Chisinau, pe timp de noapte mercurul din termometre va cobori pana la zero grade, iar vantul va sufla din sud-est cu rafale de pana la 18 kilometri la ora. In orasele nordice vor fi intre plus 11 si plus 12 grade, in cele sudice maximele se vor situa intre plus 15 si plus 16 grade.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 16 grade se vor inregistra la Bucuresti si va fi insorit. Cu un grad mai rece va fi la Cluj si la Craiova. Plus 18 grade vor indica termometrele la Timisoara, plus 11 la Constanta.

Sa urmărim prognozele meteorologilor in capitalele europene. Plus 24 de grade vor fi la Lisabona, plus 23 la Madrid. Innorat va fi la Londra, cu plus 9 grade Celsius. Meteorologii anunta ploi slabe la Paris si Amsterdam, maximele nu vor depasi plus 10 si plus 8 grade Celsius. Innorat va fi la Roma. Va ploua la Viena si Berlin, cu maxime de pana la plus 17 si plus 7 grade. Plus 11 grade vor indica termometrele la Kiev. La Atena va fi partial innorat.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie