Image-Description
Curtea de Apel a admis chemarea în judecată a PD împotriva postului de televiziune Jurnal TV
Social 22 ianuarie 2019, 13:30 | 1698

Curtea de Apel Chișinău a admis chemarea în judecată a PD împotriva Consiliului Coordonator al Audiovizualului și a postului de televiziune Jurnal TV și a dispus ca CCA să reexamineze contestația PD împotriva Jurnal TV prin care se cere sancționarea postului de televiziune.

Este vorba despre o ediție a emisiunii Ora Expertizei la care, spune PD, s-a admis agitație electorală. Asta deși CCA a scris negru pe alb că Jurnal TV NU a admis agitație electorală în emisiunea respectivă.

Consiliul Coordonator al Audiovizualului a venit cu un raport în care scrie negru pe alb că în cadrul emisiunii „Ora Expertizei” din 2 ianuarie 2019 NU a fost făcută agitație electorală pentru Blocul electoral „ACUM Platforma DA și PAS” sau membrii acestuia.

„Rezultatele monitorizării au constatat că în cadrul emisiunii „Ora Expertizei” din 02 ianuarie 2019, difuzată de postul de televiziune „Jurnal TV”, nu a fost făcută agitație electorală pentru Blocul electoral „ACUM Platforma DA și PAS” sau membrii acestuia.

Au fost semnalate momente în care moderatorii emisiunii interveneau, atenționând invitații privind restricțiile în care se desfășoară emisiunea”, se menționează într-un comunicat al CCA.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie