Groază într-un metrou din Roma
Externe 24 octombrie 2018, 14:40 | 2931

Momente de groază în metroul din Roma. Cel puțin 24 de persoane au fost rănite, după ce scara rulantă s-a defectat din cauza suporterilor ruși ai unei echipe de fotbal. Potrivit martorilor, mulți dintre aceștia erau în stare de ebrietate.

Incidentul s-a produs în jurul orei locale 19.00, când staţia este foarte aglomerată. Pe scară se aflau mulți suporteri ruși ai echipei de fotbal ȚSKA Moscova, care se îndreptau către Stadionul Olimpic, la un meci din Champions League. Potrivit martorilor, mulți dintre aceștia erau în stare de ebrietate. Unii au început să cânte imnul echipei, sărind pe scară. Anume acest fapt a făcut ca dispozitivul să cedeze, scrie presa italiană. Câteva trepte au sărit şi s-au transformat în lame periculoase.

Mai multe ambulanțe au venit ca să-i preia pe răniţi. Cei care au suferit traumatisme mai uşoare au primit îngrijiri direct pe trotuar, lângă staţia de metrou, iar cei răniţi grav au fost duşi la spital. Un bărbat a fost aproape să-şi piardă piciorul, care i-a fost secţionat parţial în cădere. Forțele de ordine investighează incidentul.

Opinia ta contează. Comentează!