Tânăra dispărută la Orhei, de negăsit
Social 19 aprilie 2024, 19:52 | 10446

Șoferul mașinii, în care a urcat tânăra de la Orhei și care încă nu a fost găsită, va sta 30 de zile după gratii. Acesta refuză să colaboreze cu ancheta. Între timp, căutările fetei de 19 ani, pe care nimeni nu a văzut-o de o săptămână, continuă. Potrivit poliției, au apărut noi circumstanțe, care le-au determinat pe autorități să extindă căutările în raionul Telenești.

Ofițerii de poliție, vânători și mulți localnici trec prin toate fâșiile forestiere, pe toate câmpurile agricole, caută în bazinele acvatice, în clădirile părăsite și în alte locații. Au fost ridicate zeci de imagini video de pe diferite camere de supraveghere, care au fost deja examinate.

COMUNICATUL POLIȚIEI: "În căutări sunt implicați sute de polițiști din inspectoratele teritoriale, de patrulare, ofițerii Inspectoratului Național de Investigație, din subdiviziunile specializate, experți din cadrul Centrului tehnico-criminalistic și expertize judiciare al IGP. Sunt utilizate bărci și drone."

Primarului localității în care locuiește suspectul, șoferul mașinii în care a urcat fata de 19 ani, spune că cel reținut este fost angajat al poliției și al sistemului penitenciarelor. Acesta este divorțat și are doi copii, iar acum ar fi șomer. Șoferul ar fi declarat polițiștilor că fata ar fi coborât la marginea drumului, imediat după ce și-a dat seama că a urcat într-o mașină străină, iar el și-a continuat drumul. Astăzi, el a fost dus în fața magistraților pentru aplicarea arestului preventiv.

Tânăra de 19 ani este însărcinată în luna a șasea. Ea este de negăsit din data de 12 aprilie curent, după ce a urcat în mașina unui străin, în municipiul Orhei. Oamenii legii solicită în continuare sprijinul cetățenilor. Semnalmentele fetei: înălțime 1.65 m, păr castaniu, ochi căprui. În ziua de 12 aprilie purta pantaloni negri, maiou alb și o bluză neagră. Persoanele care dețin orice fel de informații sunt rugate să sune imediat la 112.

Opinia ta contează. Comentează!