Ciocolate speciale pentru premiile Oscar
Externe 4 martie 2024, 20:24 | 237

În orașul îndepărtat Campbeltown de pe coasta de vest a Scoției, o companie vegană de producție de ciocolată, formată dintr-o singură femeie, furnizează ciocolată pentru pungile de bunătăți de la premiile Oscar. Fiona McArthur, care a creat șase bomboane de ciocolată bazate pe cele mai bune filme, spune că este uimitor că ciocolatele ei vor ajunge la actorii nominalizați la principalele categorii de la premiile din acest an, scrie AFP.

Femeia creează ciocolate vegane cu arome inspirate de cele mai bune filme nominalizate în acest an la premiile Oscar.

FIONA MCARTHUR, creatoare de ciocolată vegană: "Am o tematică de ciocolată pentru filmul „Barbie”, o tematică de ciocolată pentru "Oppenheimer", "Killers of the Flower Moon", "Poor things", "The Holdovers" și "Maestro". Toate au un design special - ciocolatele pentru "Barbie" sunt roz, cele pentru "Oppenheimer" sunt în formă de bombă și are culori de galben și portocaliu, Cele de la "Barbie" cred că se potrivesc cu povestea, deoarece sunt în formă de inimă, însă nu una netedă, ci dură. Așa a fost și călătoria prin Barbie Land și lumea reală - o călătorie plină de unghiuri. Aceasta este ciocolata "Maestro". Aroma pe care am ales-o pentru acestea e compusă din sare și piper. Căutam ceva asemănător cu viețile lui Leonard și Felicia - ei trăiesc vieți separate, dar împreună."

Rețetele au fost inventate în cinematograful local, care se află lângă magazinul creatoarei de ciocolată. Cutiile se află acum la Los Angeles, gata pentru a fi incluse în pungile cu bunătăți din acest an de la premiile Oscar.

FIONA MCARTHUR, creatoare de ciocolată vegană: "Ciocolatele vor ajunge la nominalizații de top - cel mai bun director, cel mai bun actor/actriță în rol principal, cel mai bun actor/actriță în rol secundar. Cu toții vor primi câte o cutie cu ciocolatele mele. Sunt atât de entuziasmată! Este vorba despre oameni precum Cillian Murphy și Bradley Cooper, Lily Gladstone, Emma Stone. Este uimitor! Încă nu îmi vine să cred!"

Printre filmele nominalizate de Academia Americană a Artelor și Științelor Filmului regăsim pelicule ca „Oppenheimer”, "Poor things", "Barbie". Cele mai multe nominalizări, 13 la număr, a obținut Oppenheimer, filmul care examinează începutul erei atomice și frământările părintelui bombei atomice. Ceremonia de acordare a premiilor Oscar va avea loc duminică, 10 martie, în orașul Los Angeles.

Opinia ta contează. Comentează!