Meteo, 23 Februarie
Meteo 23 februarie 2024, 20:15 | 168

Prezentat de Felicia Jenunchi

Vom avea parte de un weekend cu temperaturi de pana la plus 16 grade in regiunea de sud, cerul va fi variabil, fara precipitatii. Plus 14 grade se vor inregistra sambata la Chisinau, pe timp de noapte mercurul din termometre va cobori pana la plus 4, iar vantul va sufla din sud cu rafale de pana la 37 de kilometri la ora. In orasele nordice vor fi intre plus 11 si plus 12 grade, in cele sudice maximile se vor situa intre plus 15 si plus 16 grade.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 18 grade se vor inregistra in capitala, se prevede cer variabil. Plus 16 grade vor indica termometrele la Cluj, Timisoara si Brasov. Plus 14 grade vor fi la Iasi si la Constanta. 17 grade vor fi la Craiova.

Sa urmărim prognozele meteorologilor in capitalele europene. Plus 14 grade vor fi la Lisabona, plus 11 la Madrid. In mare parte innorat va fi la Paris, maximele nu vor depasi plus 8 grade. Meteorologii anunta ploi slabe la Londra si Amsterdam, cu plus 9 si plus 8 grade Celsius. Meteorologii anunta cer noros la Viena si partial insorit la Berlin. Plus 10 grade vor indica termometrele la Kiev. La Atena va fi partial innorat, cu maxime de pana la plus 18 grade.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie