Meteo, 29 Februarie
Meteo 29 februarie 2024, 20:58 | 319

Prezentat de Felicia Jenunchi

Temperaturile maxime se vor situa intre plus 10 si plus 15 grade Celsius, mai rece va fi noaptea, cand mercurul din termometre va cobori pana la minus doua grade in nordul tarii. Se prevede cer variabil in toate localitatile, fara precipitatii. Plus 13 grade se vor inregistra in capitala, noaptea minimele vor cobori pana la zero grade. In localitatile sudice maximele vor oscila intre plus 14 si plus 15 grade Celsius.

Meteorologii anunta o zi mohorata in majoritatea oraselor din Romania, cerul va fi predominant noros, dar fara precipitatii. Temperaturi de pana la plus 14 grade se vor inregistra la Bucuresti si la Brasov. Plus 9 grade vor fi la Constanta.

Sa urmarim prognozele meteorologilor si in capitalele europene. Plus 14 grade se vor inregistra la Lisabona, plus 12 la Madrid. Meteorologii anunta furtuni insotite de descarcari electrice la Londra. La Paris si Amsterdam sunt asteptate ploi slabe, cu plus 9 grade Celsius. Va ploua si la Roma si Viena, cu maxime de pana la plus 14 si plus 12 grade. Innorat va fi la Berlin. Plus 14 grade se vor inregistra la Varsovia. Cerul va fi in mare parte innorat la Kiev, iar la Atena va ploua.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie