Meteo, 6 Noiembrie
Meteo 6 noiembrie 2023, 20:11 | 344

Prezentat de Felicia Jenunchi

În aceasta saptamana maximele nu vor depasi plus 20 de grade. Maine, 7 noiembrie, in capitala se vor inregistra temperaturi de pana la plus 18 grade, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus 6, vantul va sufla din sud cu 18 kilometri la ora. In regiunea de nord a republicii vor fi 15-16 grade in termometre, pe timp de noapte minimile vor indica plus 3, plus 4 grade. In localitatile sudice temperaturile maxime se vor situa in jurul valorilor de plus 19, plus 20 de grade.

In Romania maximele termice se vor situa intre plus 16 si plus 21 grade. 21 de grade se vor inregistra in capitala. Cu un grad mai rece va fi la Constanta. Plus 17 grade vor indica termometrele la Timisoara si la Brasov.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. Plus 18 grade se vor inregistra la Lisabona, plus 13 la Madrid. Se prevede cer variabil la Londra si Paris, cu maxime de pana la plus 13 grade Celsius. La Amsterdam sunt prognozate furtuni insotite de descarcari electrice. Sunt anuntate ploi la Roma, averse la Viena. La Berlin si la Varsovia se vor inregistra 12 grade. Se asteapta o zi cu soare la Kiev si la Atena.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie