„Vreau la țară” revine cu sezonul II
Social 13 octombrie 2023, 20:15 | 358

Iar surprizele Jurnal TV nu se încheie aici. Reality show-ul „Vreau la țară” intră astăzi, de la ora 20, într-un nou sezon TV. În premieră, la filmări participă și politicieni. În prima ediție îi veți vedea, muncind cot la cot, pe ministrul Infrastructurii, Andrei Spânu, jurnalistul Vitalie Călugăreanu, interpreta Aliona Moon și bloggerița Katy Black.

”Vreau la țară” este o emisiune făcută cu multă pasiune, în care autorii încearcă să-i pună în situații concrete pe oamenii, care în viața de zi cu zi ar părea că nu rezonează, ne-a spus producătorul Radu Șarbei.

RADU ȘARBEI, producător Jurnal TV: "Ne mândrim cu faptul că am reușit să combinăm așa oameni. Avem nume sonore. Și ne mândrim că putem contribui la dezvoltarea audiovizualului în Republica Moldova și la dezvoltarea a ce înseamnă contentului de divertisment."

Producătorii așteaptă audiențe mari, așa cum a fost în primul sezon.

RADU ȘARBEI, producător Jurnal TV: "Noi considerăm că politicienii fac parte, în primul rând, și din show-biz, dar în primul rând, fac parte din bucata de oameni care conduc țara, și de ce să nu vedem politicienii care vin într-un mediu prietenos și simplu sau obișnuit pentru noi și să-i punem în niște situații obișnuite pentru oamenii de rând."

Printre invitații celui de-al doilea sezon sunt Geta Burlacu, Marco Ballerini, Cătălin Josan, Gheorghe Țopa și mulți alții.

Opinia ta contează. Comentează!