Autocar răsturnat la Constanța
Externe 29 iunie 2018, 16:05 | 2039

A fost activat Planul Roșu de Intervenție în județul Constanța. Totul după ce un autocar cu 60 de oameni la bord, cei mai mulți - copii, s-a răsturnat pe o șosea din localitatea Mihail Kogălniceanu. Din fericire, decese NU au fost înregistrate. Trei fete au fost transportate însă la spital cu diverse traumatisme.

Autocarul, înmatriculat în Bulgaria, transporta turiști ucraineni, care, cel mai probabil, se întorceau acasă din vacanță. Autobuzul s-a răsturnat în apropierea Aeroportului „Mihail Kogălniceanu” în timpul nopții.

Autorităţile române au activat Planul Roşu de Intervenţie. În urma accidentului, trei fete cu vârste cuprinse între zece și 14 ani au fost transportate la spital cu diverse traumatisme.

Restul pasagerilor au fost duşi la căminul cultural din comuna Mihail Kogălniceanu. Autocarul era condus de un bărbat de 52 de ani din Ucraina, iar accidentul s-ar fi produs din cauza neatenţiei. Mijlocul de transport a ieșit de pe carosabil şi s-a răsturnat pe o parte. Autobuzul a fost găsit de o ambulanță care se deplasa spre un alt caz. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Opinia ta contează. Comentează!