Meteo, 5 Decembrie
Meteo 5 decembrie 2023, 20:33 | 233

Prezentat de Felicia Jenunchi

Miercuri sunt asteptate maxime de pana la plus 7 grade, pe timp de noapte minimele vor cobori pana la minus 3 grade in nordul tarii. Se prevad ploi slabe în cateva localități. Plus 5 grade se vor inregistra la Chisinau pe timp de zi, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la zero grade. In localitatile nordice maximele se vor situa in jurul valorilor de plus 2, plus 3 grade, in cele sudice acestea se vor situa intre plus 6 grad și plus 7 grade, vor fi plus unu și plus doua grade noaptea.

Sa vedem care e starea vremii in Romania. Plus 7 grade se vor inregistra la Bucuresti, Timisoara si Craiova, unde sunt prognozate precipitatii. Plus 6 grade vor fi la Cluj si Brasov, cu nori la Cluj si ploi la Brasov.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. Plus 14 grade se vor inregistra la Lisabona, plus 10 la Madrid. Meteorologii anunta averse la Londra, cu maxime de pana la plus 4 grade. Innorat va fi la Paris, in mare parte innorat la Amsterdam. La Roma vor fi plus 12 grade. Precipitatii sub forma de zăpada sunt asteptate la Viena si la Berlin. Minus un grad se va înregistra la Kiev. La Atena sunt asteptate precipitatii.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie