Meteo, 15 Martie
Meteo 15 martie 2024, 21:47 | 373

Prezentat de Felicia Jenunchi

Acest weekend va fi caracterizat de maxime de pana la plus 15 grade, cu cer noros si fara precipitatii. Plus 10 grade se vor inregistra sambata la Chisinau, pe timp de noapte mercurul din termometre va cobori pana la plus 3 grade, iar vantul va sufla din sud cu rafale de pana la 9 kilometri la ora. In orasele nordice vor fi intre plus 8 si plus 9 grade, in cele sudice maximele se vor situa intre plus 12 si plus 13 grade.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 13 grade se vor inregistra la Bucuresti si la Cluj. Cu un grad mai cald va fi la Timisoara. Plus 8 grade vor indica termometrele la Constanta, plus 9 la Brasov si plus 11 la Iasi.

Sa urmărim prognozele meteorologilor in capitalele europene. Plus 20 de grade vor fi la Lisabona, plus 19 la Madrid. Innorat va fi la Londra, cu plus 13 grade Celsius. Se prevede cer variabil la Paris si Amsterdam, maximele nu vor depasi plus 13 si plus 10 grade Celsius. Meteorologii anunta ploi la Roma si Berlin. Innorat va fi la Viena. Plus 9 grade vor indica termometrele la Kiev. La Atena va fi in mare parte innorat, se vor inregistra plus 18 grade.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie