Un bărbat de 33 de ani a fost reținut după ce ar fi furat o rulotă
Social 24 august 2022, 20:26 | 618

Șapte angajați ai Serviciului Vamal au ajuns la spital cu diverse răni după ce au fost implicați într-un accident. Vameșii se îndreptau la locul de muncă. Urmează detalii și alte știri pe scurt.

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, locuitor al Chișinăului, a fost reținut după ce ar fi furat o rulotă. Aceasta era lăsată fără supraveghere pe un teren din localitatea Codru. Bărbatul a vândut mașina cu 300 de euro, deși o rulotă similară valorează aproximativ 5000 de euro. Individul și-a recunoscut vina, iar acum riscă până la patru ani de închisoare sau muncă neremunerată în folosul comunității.

Un bărbat de 31 de ani a plătit 200 de euro pentru un permis de conducere fals, dar s-a ales cu un dosar penal. Bărbatul a fost reținut în timp ce voia să treacă frontiera, într-o mașină de ocazie. Când vameșii au verificat lucrurile personale, au depistat un permis de conducere fals. În cadrul audierilor, tânărul a declarat că permisul de conducere deținut legal expirase și ar fi apelat la serviciile unui intermediar. Acum, omul riscă o pedeapsă penală.

Un individ a fost condamnat la nouă ani de închisoare pentru escrocherie săvârșită în proporții deosebit de mari. Bărbatul în vârstă de 35 de ani ar urma să-și ispășească pedeapsa într-un penitenciar de tip închis. Potrivit procurorilor, în anul 2015, în timp ce se afla în raionul Hâncești, el a indus în eroare două persoane, precum că ar fi proprietarul unei vinării și că vinde bunurile fabricii, aflată în proces de lichidare. Prin înșelăciune și abuz de încredere, el a primit de la una dintre părțile vătămate 231 de mii 500 de lei, iar de la cea de-a doua - 400 de mii de lei, bani pe care i-a însușit în scopuri personale. Decizia instanței este cu drept de atac la Curtea de Apel.

Șapte angajați ai Serviciului Vamal au ajuns la spital cu diverse răni după ce au fost implicați într-un accident, în dimineața zilei de 24 august, pe traseul Giurgiulești-Galați. Un autoturism a intrat pe contrasens și a lovit frontal microbuzul „Mercedes-Viano”, în care se aflau vameșii. Poliția investighează circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Opinia ta contează. Comentează!