Actorul de comedie Adam Sandler a devenit cea de-a 24-a personalitate recompensată cu premiul Mark Twain pentru umor
Externe 20 martie 2023, 19:57 | 283

Actorul de comedie Adam Sandler a devenit cea de-a 24-a personalitate recompensată cu premiul Mark Twain pentru umor american în cadrul unui eveniment desfăşurat la Kennedy Center din Washington. La eveniment au participat mai multe vedete, scrie Reuters.

Adam Sandler, care a jucat în filme precum ''Spanglish'', ''The Wedding Singer'' şi ''The Waterboy'', a fost sărbătorit pentru talentul său comic care, deşi nu a fost întotdeauna pe placul criticilor, a cucerit publicul şi a generat încasări de miliarde de dolari, notează Reuters. Pentru evenimentul festiv, actorul american, în vârstă de 56 de ani, a renunţat la ţinuta sa obişnuită alcătuită din tricou și pantaloni scurţi, şi a ales o ținută elegantă, accentuând totuşi că sacoul îi era prea mare.

ADAM SANDLER, actor de comedie: "Copilul meu interior ar fi spus ceva de genul "ce s-a întâmplat cu baseball-ul, am crezut că o să facem asta". Dar sigur, sunt foarte... Nu știam că urmează așa ceva... Într-adevăr, acesta nu a fost nici măcar un gând. Sunt sigur că toți ceilalți care fac parte din această gașcă de beneficiari Mark Twain nu s-au gândit nici ei la asta. Dar, aici suntem. Este uimitor și sunt mândru."

Mai mulți parteneri de scenă ai lui Adam Sandler au subliniat evoluţia lui ca interpret de stand-up, actor de filme şi cântăreţ.

ROB SCHNEIDER, actor: "Este foarte potrivit pentru că Adam Sandler este în fiecare om și Mark Twain este în fiecare om, capabil să transmită boli societale foarte complexe și lucruri care funcționează și astăzi."

DREW BARRYMORE, actriță: "Adam poate merge până în cele mai îndepărtate adâncimi, dar cumva o face fără a înstrăina oamenii și asta este o adevărată artă în ceea ce privește comedia."

Jennifer Aniston, care a jucat alături de Adam Sandler în "Just Go with It" şi "Murder Mystery", şi-a lăudat colegul de distribuţie, subliind că Sandler este unic.

Distincţia poartă numele romancierului şi eseistului Samuel Clemens, cunoscut sub pseudonimul său literar, Mark Twain. Adam Sandler s-a alăturat astfel seriei de personalităţi răsplătite cu premiul Mark Twain, printre care Jon Stewart, David Letterman, Eddie Murphy şi Ellen DeGeneres.

Opinia ta contează. Comentează!