Meteo, 22 Noiembrie
Meteo 22 noiembrie 2023, 20:21 | 360

Prezentat de Felicia Jenunchi

Joi maximele se vor incadra intre plus 3 si plus 8 grade, noaptea se vor inregistra minime de pana la minus 3, minus 2 grade in nordul tarii. Cerul va fi noros, fara precipitatii. Plus 6 grade vor fi in capitala, noaptea vor fi zero grade, iar vantul va sufla slab. In localitatile nordice maximele se vor situa in jurul valorilor de plus 3, plus 4 grade, in cele sudice acestea se vor situa intre plus 7 si plus 8 grade Celsius.

Sa vedem care e starea vremii in Romania. Plus 7 grade se vor inregistra la Bucuresti si la Brasov, cerul va fi innorat. Se prevede cer variabil la Timisoara. Plus 6 grade vor fi la Iasi si la Cluj. Plus 8 grade vor fi in termometre la Constanta.

Sa urmărim prognozele meteorologilor in capitalele europene. Plus 17 grade se vor inregistra la Lisabona, plus 14 la Madrid. Se prevede cer variabil la Londra si la Amsterdam, maximele nu vor depasi plus 13 grade Celsius. Innorat va fi la Paris, cu plus 13 grade. La Roma vor fi 18 grade in termometre. Se prevede cer variabil la Viena, la Berlin sunt prognozate precipitatii. Plus 1 grad vor indica termometrele la Kiev. La Atena sunt asteptate precipitatii.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie