Jurnalul Sportiv, 1 Ianuarie
Sport 1 ianuarie 2024, 20:11 | 346

Barcelona a încheiat anul cu un succes chinuit, 3-2 cu Almeria, iar Xavi vrea să înceapă o adevărată ”revoluție”. Spaniolii de la AS.com anunță că Joao Felix, care a avut o prestație slabă în acel meci, va fi ”taxat” de tehncian, care îl va lăsa pe banca de rezerve în primul meci din noul an, cu Las Palmas.

Karim Benzema, fotbalistul lui Al-Ittihad, este subiectul unui scandal în Arabia Saudită. Francezul este suspectat că ar fi părăsit orașul Jeddah fără motiv, dar clubul său insistă că i-a dat permisiune pentru a pleca, din cauza unei accidentări la picior.

Cristiano Ronaldo a marcat din nou în penultima zi a anului și a încheiat 2023 pe primul loc în topul marcatorilor, peste jucători precum Mbappe, Haaland sau Harry Kane. Lusitanul a avut un discurs plin de fair play la finalul partidei cu Al Taawon și promite că va continua prestațiile bune și în 2024.

Carlo Ancelotti era foarte aproape să devină selecționerul echipei naționale a Braziliei, dar a rămas la Real Madrid. Vineri, tehnicianul a semnat prelungirea contractului cu echipa de pe Santiago Bernabeu. Antrenorul italian este încântat de prelungirea contractului.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie