Poliția capitalei a reținut un bărbat de 27 de ani, după ce a comis un furt în sectorul Ciocana
Social 17 octombrie 2022, 17:41 | 391

Caz ieșit din comun! Un tânăr a solicitat ajutorul medicilor, dar când aceștia au venit, individul a furat ambulanța. Urmează detalii și alte știri pe scurt.

Poliția l-a reținut pe un tânăr de 27 de ani, după ce a comis un furt în sectorul Ciocana. El a pătruns într-o debara dintr-un bloc pe strada Alecu Russo, prin forțarea ușii de la intrare, de unde a sustras mai multe cutii cu produse chimice de uz casnic. Prejudiciul a fost estimat la 9 mii 500 de lei. În timpul audierilor, individul a declarat că a vândut bunurile furate. Anterior, bărbatul a fost judecat pentru circulația ilegală a drogurilor. Acum, el este cercetat penal în stare de libertate pentru furt, iar conform legislației în vigoare riscă amendă de până la 67 mii 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității sau până la patru ani de închisoare.

Un motociclist de 23 de ani a ajuns la spital în urma unui accident, care a avut loc duminică seara la intersecția străzilor Albișoara și Petru Rareș din Chișinău. Potrivit poliției, motocicleta s-a lovit puternic cu un automobil, condus de către un tânăr de 28 de ani. Acesta a scăpat nevătămat.

În noaptea de 15 spre 16 octombrie, un tânăr de 21 de ani din Soroca a solicitat ajutorul medicilor, după care a răpit ambulanța. La scurt timp, poliția l-a găsit pe făptaș. Acesta avea o plagă la mână și a fost transportat la spital. Ambulanța a fost depistată pe o stradă din oraș, accidentată într-un gard de plasă metalică. Tânărul a fost testat alcoolscopic, iar aparatul Drager a arătat un grad de alcoolemie de 1,00 mg/l. Individul nu este la prima abatere, fiind pedepsit anterior pentru huliganism. Acum, tânărul este cercetat penal pentru răpire de automobil și conducere în stare de ebrietate.

Opinia ta contează. Comentează!