Jurnalul orei 19, 16 August
Jurnalul orei 19:00 16 august 2023, 20:04 | 923

Prezentat de Vasile Luchianu

Cele mai importante titluri ale ediției:

Sute de pensionari din Soroca stau la coadă pentru 1000 de lei, dar primesc promisiuni. În schimb, aceștia semnează pe niște foi și își oferă datele personale din acte. Presa locală scrie că în spatele așa-ziselor acte de caritate s-ar afla Veaceslav Platon. Acesta spune că nu oferă bani și e vorba despre o provocare a guvernării.

După ce șefa Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, a criticat eliberarea lui Vladimir Andronachi din arest la domiciliu, sub garanție personală, fostul deputat PD a ieșit la rampă. Andronachi spune că nu a intenționat niciodată să se eschiveze de la urmărirea penală și nu are de gând să fugă din țară. Subiectul a fost comentat și de șefa statului, Maia Sandu.

Rusia a atacat din nou la granița României. Explozii au fost înregistrate în porturile dunărene Reni și Izmail, din Ucraina. Imaginile au fost filmate de pe malul românesc, de la doar câteva sute de metri distanță. Rușii lovesc cu drone silozurile de cereale şi depozitele din cele două porturi ucrainene.

Jurnal TV revine în forță cu meciuri tari din cupele europene. Postul nostru de televiziune va transmite în această seară Supercupa Europei, în care se întâlnesc Manchester City și Sevilla.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie