Croșetează pentru a-și salva fiica
Social 5 aprilie 2024, 17:39 | 251

Nevoile speciale ale copilei au făcut-o pe mama ei să renunțe la carieră și să caute soluții pentru tratament. Ina Galouza, o nouă eroină a emisiunii „Femeile vorbesc”, a început să facă jucării, pentru a plăti terapiile fiicei. Fata are o boală rară, extrem de gravă.

INA GALOUZA, mama Arinei diagnosticată cu boală rară: "A stat în comă, în reanimare și m-au pus de mână să scriu că eu sunt informată că copilul va avea sechele foarte grave că nu va vedea, că nu va auzi că nu se va mișca, ea era în stare vegetative, ea nu reacționa , era ca o păpușă , era oarbă, nu auzea."

Viața Inei Galouza s-a schimbat total, când a adus-o pe lume pe cea de-a două fată, Arina. Copila a venit pe lume la 35 de săptămâni, cu riscuri mari de a dezvolta anumite patologii sau de a nu supraviețui INA GALOUZA, mama Arinei diagnosticată cu boală rară: "Diagnoza a fost stabilită undeva peste vreo 2-3 ani, am făcut cunoștință cu o doamnă din România și ea a zis că avem sindrom extrapyramidal, dar rămâne și paralizie că este în creieraș."

Cum reușește Ina Galouza, aflați duminică de la ora 18:00, la „Femeile vorbesc”.

Opinia ta contează. Comentează!