Meteo, 27 Februarie
Meteo 27 februarie 2024, 20:18 | 314

Prezentat de Felicia Jenunchi

Miercuri sunt asteptate temperaturi de pana la plus 15 grade ziua, pe timp de noapte minimele vor cobori pana la minus doua grade in nordul tarii. Meteorologii anunta cer variabil in toate localitatile, fara precipitatii. Plus 13 grade se vor inregistra la Chisinau ziua, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la zero grade. Temperaturile maxime vor oscila intre plus 10 si plus 11 grade in localitatile nordice, in cele sudice acestea se vor situa intre plus 14 si plus 15 grade.

Sa vedem care e starea vremii in Romania. La Bucuresti si la Brasov se vor inregistra maxime de pana la plus 16 grade. Cu un grad mai rece va fi la Craiova. Innorat va fi la Constanta, cu plus 9 grade. 17 grade vor fi la Cluj.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. Plus 16 grade se vor inregistra la Lisabona, plus 12 la Madrid. Innorat va fi la Londra, maximele nu vor depasi plus 11 grade. In mare parte innorat va fi la Paris si Amsterdam, cu plus 9 si plus 11 grade. Va ploua la Roma. Innorat va fi la Viena, partial insorit la Berlin. Cerul va fi variabil la Kiev. La Atena va fi innorat.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie