Meteo, 6 Octombrie
Meteo 6 octombrie 2023, 20:04 | 349

Prezentat de Felicia Jenunchi

Sambata maximele termice se vor situa intre plus 19 si plus 24 de grade Celsius, se prevede cer noros in toate localitatile republicii, fara precipitatii. Plus 22 de grade se vor atesta la Chisinau, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus 8 grade, iar vantul va sufla din vest cu pana la 18 kilometri la ora. In localitatile nordice se vor inregistra maxime de pana la plus 20 de grade, noaptea minimele se vor situa intre plus 5 si plus 6 grade. In cele sudice temperatura aerului nu va depasi plus 24 de grade Celsius, vor fi plus 9, plus 10 grade noaptea.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 26 de grade se vor inregistra la București si va fi in mare parte insorit. Cate 24 de grade se vor atesta in orasele Iasi, Constanta si Craiova. 23 de grade vor fi la Timisoara.

Sa urmărim prognozele meteorologilor in capitalele europene. Plus 30 de grade vor fi la Lisabona, plus 31 la Madrid. Se prevede cer variabil in orasele Londra si Amsterdam, cu maxime de pana la plus 25 si plus 20 de grade. Insorit va fi la Paris, cu plus 26. La Roma se vor atesta plus 29 de grade. Precipitatii sunt asteptate la Berlin. Averse vor fi la Varsovia. Meteorologii anunta precipitatii la Kiev. Insorit va fi la Atena.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie