Jurnalul orei 19, 12 Decembrie
Jurnalul orei 19:00 12 decembrie 2023, 19:55 | 1009

Prezentat de Vasile Luchianu

Cele mai importante titluri ale ediției:

1. Curtea de Apel Chișinău a declarat drept ilegală dispoziția Comisiei pentru Situații Excepționale, prin care candidații Partidului „Șansă” au fost excluși din alegerile locale din 5 noiembrie. Guvernul va contesta decizia instanței la Curtea Supremă de Justiție.

2. Un bloc de locuințe din sectorul Botanica al capitalei așa și nu a fost conectat la agentul termic, după aproape o lună de când a fost dat startul sezonului de încălzire. În 79 de apartamente s-a instalat frigul, iar oamenii se plâng că le îngheață copiii. Detalii, imediat!

3. Angajații Spitalului Clinic de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă” și Spitalului Dermatologic și Maladii Comunicabile au organizat un marș de protest până la Guvern, nemulțumiți de proiectul Ministerului Sănătății privind fuzionarea celor două instituții. Ce spun autoritățile, aflați la știri!

4. Cauza penală în care Vladimir Plahotniuc este cercetat pentru crearea și conducerea unei organizații criminale, escrocherie, și spălare de bani, ar putea fi conexată la alt dosar. Este vorba despre dosarul numit generic „Frauda Bancară” în care figurează fosta conducere a BNM.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie