Meteo, 8 Noiembrie
Meteo 8 noiembrie 2023, 20:23 | 350

Prezentat de Felicia Jenunchi

Joi maximele se vor incadra intre plus 10 si plus 15 grade, noaptea se vor inregistra minime de pana la plus 3, plus 4 grade. Meteorologii anunta ploi slabe in localitatile nordice, in cele centrale si de sud cerul va fi noros. Plus 11 grade vor fi in capitala, noaptea vor fi plus 6. In localitatile nordice maximele se vor situa in jurul valorilor de plus 10, plus 11 grade, in cele sudice acestea se vor situa inte plus 14 si plus 15 grade Celsius.

Sa vedem care e starea vremii in Romania. Plus 15 grade se vor inregistra la Bucuresti si Craiova. Plus 13 grade vor fi la Iasi si Timisoara. Temperatura aerului nu va depasi 12 grade la Cluj, unde va fi insorit.

Sa urmărim prognozele meteorologilor in capitalele europene. Plus 19 grade se vor inregistra la Lisabona, plus 14 la Madrid. Plus 12 grade vor fi la Londra si Paris, meteorologii anunta precipitatii. Cu un grasd mai rece va fi la Amsterdam. La Roma vor fi 19 grade in termometre. Se prevede cer variabil la Viena, la Berlin sunt prognozate precipitatii. Se prevede cer variabil la Kiev si la Atena, cu maxime de plus 9 si plus 25 de grade.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie