Image-Description
PAS: RM are parteneri de încredere în Parlamentul European; Împreună vom munci pentru a aduce țara noastră în familia UE
Politic 27 mai 2019, 15:00 | 1268

Partidul Acțiune și Solidaritate felicită românii de pe ambele maluri ale Prutului și din întreaga lume „pentru o mobilizare exemplară și o prezență la vot mult peste media europeană”.

„Salutăm votul dat de români pentru justiție, democrație și o Europă Unită și ne exprimăm încrederea că partidele pro-justiție, care au obținut rezultate bune, vor promova cu ardoare și interesele cetățenilor din Republica Moldova”, se arată într-o declarație a formațiunii politice.

Totodată, PAS felicită Partidul Popular European pentru poziția de lider detașat în alegerile europarlamentare și pe Manfred Weber, principalul candidat la șefia Comisiei Europene.

„Avem certitudinea că, împreună cu socialiștii europeni și liberalii sau verzii, se va crea o coaliție durabilă care sa contribuie la consolidarea UE și la creșterea continuă a bunăstării cetățenilor. Republica Moldova are în continuare parteneri de încredere în Parlamentul European și împreună vom munci pentru a aduce țara noastră în marea familie europeană”, se mai spune în declarație.

Precizăm că PAS și Platforma DA sunt membre ale PPE.

Opinia ta contează. Comentează!