Image-Description
Detalii despre starea de sănătate a lui Dodon și a familiei sale; Ceban: Tratăm accidentul ca pe un semnal de avertizare
Social 10 septembrie 2018, 09:30 | 15090

Președintele Igor Dodon, dar și fiul său au suportat mai multe traumatisme la coloana vertebrală, iar mama sa a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Despre aceasta a anunțat Ion Ceban, purtătorul de cuvânt al președintelui.

„Domnul președinte a evitat să dezvăluie detalii despre consecinețele accidentului, fiindcă nu a vrut să pună accent pe starea sa, dar am aflat că de fapt au fost înregistrate un șir de traumatisme, atât la dumnealui, la coloana vertebrală, cât și la copilul său și mama sa, care a suportat deja o primă intervenție chirurgicală.

Totodată, Ceban a calificat accidentul dreptul unul „foarte dubios”.

„După toate evidențele care reies din imagini, el a fost mai curând unul înscenat, decât întâmplător și îl tratăm cel puțin ca pe un semnal de avertizare, dacă nu ca pe o tentativă direct la viața și sănătatea șefului statului”, a adăugat purtătorul de cuvânt al Președinției.

Precizăm că, duminică 9 septembrie, două mașini din coloana oficială a președintelui au fost implicate într-un accident rutier produs pe traseul Strășeni-Călărași.

Inspectoratul General al Poliției a emis un comunicat de presă în care se spune că în unul dintre automobile se afla președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, împreună cu unii membri ai familiei sale. În urma impactului, maşina prezidenţială s-a răsturnat.

La câteva ore de la accident, preşedintele a scris pe o reţea de socializare că totul este în ordine. Nu are traumatisme grave nici el, nici membrii familiei.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie