Image-Description
Accidentul de la Buiucani: Șoferița avea peste 40 de procese verbale pentru încălcări în trafic
Social 1 octombrie 2019, 12:16 | 2288

Șoferița care a provocat luni, 30 septembrie, accidentul teribil din sectorul Buiucani al Chișinăului conducea fără permis și avea o viteză de 130 km/oră. Aceasta a fost depistată de mai multe ori în trafic în stare de ebrietate. Femeia a fost anterior închisă în penitenciarul nr.7-Rusca și avea 43 de procese verbale contravenționale pentru diverse încălcări în trafic.

Informațiile au fost făcute publice, într-o conferință de presă, de șeful Interimar al Inspectoratului General de Poliție (IGP), George Balan.

În urma accidentului produs ieri, la Buiucani, la instituțiile medicale au fost transportate 28 de persoane, inclusiv doi copii. 10 persoane au rămas internate în spital, a informat într-o conferință de presă Sergiu Golovaci, șeful adjunct al Inspectoratului General al Situațiilor de Urgență (IGSU).

„Potrivit ultimei informații de la Institutul de Medicină Urgentă, 10 persoane au rămas spitalizate, celelalte au solicitat tratament ambulatoriu. Printre aceste persoane aflate la spital este și conducătoarea autovehiculul, care a suferit o intervenție chirurgicală, se află în continuare în stare gravă”, a spus Golovaci.

Potrivit poliției, mașina a fost supusă astăzi unei expertize tehnice. Dacă va fi găsită vinovată, șoferița riscă de la trei la șapte ani de pușcărie.

Opinia ta contează. Comentează!