Procurorii Parchetului General au deschis astăzi dosar penal după ce George Simion l-a agresat pe ministrul Energiei
Externe 8 februarie 2022, 19:55 | 754

Procurorii din București au deschis astăzi dosar penal după ce copreședintele AUR, George Simion, l-a agresat ieri pe ministrul Energiei, Virgil Popescu. Dosarul vizează ”fapte de ultraj și tulburarea liniștii publice”. ”Probabil, Parchetul General nu mai are cazuri serioase în România şi alege să facă circul ăsta mediatic”, a reacționat George Simion.

Ministrul Energiei Virgil Popescu a anunțat pe Facebook că a informat conducerea Camerei Deputaților de faptul că va depune o plângere penală împotriva liderului AUR, George Simion.

Şedinţa de plen de ieri a Camerei Deputaţilor, în care se dezbătea moţiunea simplă a USR a fost suspendată. Dezbaterea moţiunii a fost ulterior reluată, însă fără participarea ministrului Energiei, a deputaţilor PSD, PNL, UDMR şi a minorităţilor.

George Simion este convins că „probabil, Parchetul General nu mai are cazuri serioase în România şi alege să facă circul ăsta mediatic”. ”Dacă în vreun fel asta este ultraj înseamnă că am luat-o razna cu toţii în această ţară, nu numai noi”, a replicat George Simion, citat de presa de la București.

Opinia ta contează. Comentează!