Meteo, 11 Decembrie
Meteo 11 decembrie 2023, 20:23 | 258

Prezentat de Felicia Jenunchi

În aceasta saptamana sunt asteptate maxime de pana la plus 7 grade, iar pe timp de noapte se vor inregistra temperaturi negative, de pana la minus 3, minus 4 grade. Maine, 12 decembrie, in capitala se vor inregistra temperaturi de pana la plus 4 grade, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la zero grade. In regiunea de nord a republicii vor fi plus unu, plus doua grade in termometre. In localitatile sudice temperaturile maxime se vor situa in jurul valorilor de plus 5, plus 6 grade Celsius.

In Romania maximele termice se vor situa intre plus 6 si plus 11 grade. Plus 9 grade se vor inregistra la Bucuresti, se prevede cer variabil. Cu un grad mai rece va fi la Constanta. 11 grade vor fi in termometre la Timisoara si la Craiova.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. Plus 19 grade se vor inregistra la Lisabona, plus 14 la Madrid. Meteorologii anunta precipitatii in orasele Londra, Paris si Amsterdam, maximele nu vor depasi plus 12, plus 14 si plus 8 grade. 8Innorat va fi la Roma. Precipitatii sunt asteptate la Berlin. Innorat va fi la Varsovia, insorit la Atena. Iar la Kiev termometrele vor indica zero grade.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie