Meteo, 20 Martie
Meteo 20 martie 2024, 21:16 | 317

Prezentat de Felicia Jenunchi

Joi maximele se vor incadra intre plus 4 si plus 9 grade, noaptea se vor inregistra minime de pana la minus doua grade in nordul tarii. Meteorologii anunta ploi slabe in localitatile sudice si cele de centru, in cele nordice cerul va fi innorat. Plus 6 grade vor fi in capitala, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la zero grade. In localitatile nordice maximele se vor situa inre plus 4 si plus 5 grade, in cele sudice temperaturile vor oscila intre plus 8 si plus 9 grade Celsius.

Sa vedem care e starea vremii in Romania. Plus 11 grade anunta meterologii pentru Bucuresti, va fi in mare parte innorat. Cu un grad mai cald va fi in orasele Cluj si Craiova, unde se prevede cer variabil. Sunt asteptate ploi slabe la Constanta.

Sa urmărim prognozele meteorologilor in capitalele europene. Plus 21 de grade se vor inregistra la Lisabona, plus 22 la Madrid. Meteorologii anunta cer noros la Londra si Paris, termometrele vor indica plus 13 si plus 16 grade Celsius. Va ploua slab la Amsterdam. In mare parte insorit va fi la Roma. Plus 14 grade vor indica termometrele la Viena si Berlin. Maxime de pana la plus 8 grade se vor inregistra la Kiev. Insorit va fi la Atena.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie