Jurnalul orei 19, 26 Aprilie
Jurnalul orei 19:00 26 aprilie 2023, 20:26 | 621

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

Se împlinesc 37 de ani de la catastrofa nucleară din Cernobîl, catalogată drept cel mai grav accident din istoria nucleară civilă. La înlăturarea consecințelor avariei au participat și peste trei mii 600 de moldoveni. Mulți dintre cei care au supraviețuit, au participat astăzi la un miting de comemorare.

Sursele primarului de Chișinău, Ion Ceban, nu sunt credibile! Astfel a reacționat Procuratura Anticorupție la anunțul edilului privind o percheziție iminentă într-un dosar de trafic de influență care ar fi fost intentat mamei sale, Eugenia Ceban. Primarul capitalei arată cu degetul spre guvernare.

Un autocar care se îndrepta spre Republica Moldova, a fost implicat, în noaptea de marți spre miercuri, într-un accident în județul Vrancea. Două persoane au fost rănite. Printre acestea - și un cetățean moldovean.

Continuăm tradiția și dăm start celei de-a 13-a ediții a campaniei de înverzire ”Jurnal TVerde”. În acest an, facem ordine în Parcul de pe strada Hipodromului. Prezentatorii postului nostru de televiziune se vor implica direct, alături de telespectatori și voluntari.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie