Un accident dintre un un microbuz și un automobil a provocat un ambuteiaj pe o stardă din Chișinău
Social 16 august 2022, 20:51 | 612

Trei persoane au scăpat cu viață, după ce mașinile în care se aflau s-au izbit frontal și s-au transformat într-un morman de fiare. Urmează detalii și alte știri.

Un adolescent de 16 ani din Chișinău este cercetat penal de poliție, pentru că a furat un automobil, iar în scurt timp l-a accidentat. S-a întâmplat pe 15 august. Fără a avea permis de conducere, tânărul a furat mașina de la o spălătorie auto, unde lucrau cunoscuți de-ai săi. Adolescentul a condus mașina prin Parcul ”La Izvor’’, iar la scurt timp a ajuns într-un copac. După incident, tânărul a dispărut, dar a fost găsit de poliție. El a recunoscut faptele comise și riscă acum trei ani de pușcărie sau o amendă de până la 67 de mii 500 de lei.

Poliția din Edineț a descoperit un adevărat arsenal în casa unui bărbat de 60 de ani. În timpul perchezițiilor, ofițerii au găsit două arme de vânătoare, 19 cartușe calibrul 16, 30 și 12, toate deținute ilegal. De asemenea, au fost depistate 805 pachete cu țigări fără acte de proveniență. Bărbatul din satul Parcova este bănuit și de trafic de ființe umane. El deține în gospodărie mai multe bovine. Pentru îngrijirea acestora, individul racola persoane și le exploata prin muncă. Cei care refuzau să muncească erau bătuți sau chiar amenințați cu moartea, spun polițiștii.

Un accident rutier a provocat marți un ambuteiaj infernal pe o stradă din Chișinău, după ce s-au ciocnit un microbuz și un autoturism. Microbuzul era condus de un bărbat în vârstă de 76 de ani, iar automobilul - de un tânăr de 24 de ani. În urma impactului, nimeni nu a avut de suferit. Șoferul care va fi găsit vinovat riscă șase puncte de penalizare și o amendă de 1500 de lei.

Trei persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, după ce două mașini, Toyota Avensis și Ford Tranzit, s-au izbit frontal. Accidentul a avut loc în satul Mărăndeni, raionul Florești. Pentru deblocarea sinistraților au intervenit două echipe de salvatori. Persoanele au fost transportate la spitalul municipal Bălți. Cauza și circumstanțele accidentului de circulație urmează a fi stabilite de poliție.

Opinia ta contează. Comentează!