Meteo, 22 Februarie
Meteo 22 februarie 2024, 22:12 | 295

Prezentat de Felicia Jenunchi

Temperaturile maxime se vor situa intre plus 10 si plus 15 grade Celsius, pe timp de noapte mercurul din termometre va cobori pana la zero grade in nordul tarii. Se prevede cer noros in localitati nordice ca Briceni si Balti, in celelalte cerul va fi variabil. Plus 13 grade se vor inregistra in capitala, noaptea minimele vor cobori pana plus 3. In localitatile sudice maximele vor oscila intre plus 14 si plus 15 grade Celsius.

Sa vedem care e starea vremii in Romania. Temperaturi de pana la plus 16 grade se vor inregistra la Bucuresti si la Timisoara. 14 grade vor indica termometrele la Iasi si ls Cluj. Cu un grad mai rece va fi la Brasov, cerul va fi variabil.

Sa urmarim prognozele meteorologilor si in capitalele europene. Plus 14 grade se vor inregistra la Lisabona, plus 9 la Madrid. Se prevede cer noros la Londra, cu plus 9 grade. Meteorologii anunta ploi slabe in orasele Paris si Amsterdam, cu plus 9 si plus 8 grade Celsius. Va ploua si la Roma si Viena. In mare parte innorat va fi la Berlin. Plus 9 grade se vor inregistra la Varsovia. Cerul va fi noros la Kiev, iar la Atena insorit.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie