Meteo, 9 Noiembrie
Meteo 9 noiembrie 2023, 23:37 | 333

Prezentat de Felicia Jenunchi

Maine, 10 noiembrie , maximele termice se vor situa intre plus 11 si plus 16 grade Celsius, pe timp de noapte mercurul din termometre va cobori pana la zero grade in nordul tarii. Meteorologii anunta cer noros in toate localitatile republicii, nu sunt asteptate precipitatii. Plus 14 grade se vor inregistra in capitala, noaptea minimele vor cobori pana la plus 3 grade. Plus 11, plus 12 grade vor fi in localitatile nordice, in cele sudice vor fi intre plus 15 si plus 16 grade Celsius.

Sa vedem care e starea vremii in Romania. Plus 17 grade se vor inregistra la Bucuresti, cu un grad mai rece va fi la Constanta. Va ploua vineri la Timisoara. Plus 11 grade vor indica termometrele la Cluj Napoca.

Sa urmarim prognozele meteorologilor si in capitalele europene. Plus 19 grade se vor inregistra la Lisabona, plus 15 la Madrid. Precipitatii sunt prognozate la Londra si la Amsterdam, maximele nu vor depasi plus 10 si plus 9 grade. Va ploua la Paris, vor fi plus 12 grade. 17 grade anunta meteorologii pentru Roma, 8 grade vor fi la Viena. Se prevede cer variabil la Berlin. Innorat va fi la Varsovia. Sunt asteptate furtuni la Atena. 11 grade vor fi la Kiev.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie