Meteo, 29 Noiembrie
Meteo 29 noiembrie 2023, 20:36 | 414

Prezentat de Felicia Jenunchi

Joi maximele se vor incadra intre minus 3 si plus doua grade, noaptea va fi geroasa, se vor inregistra minime de pana la minus 11, minus 12 grade in nordul tarii. Cerul va fi noros, fara precipitatii. Zero grade vor fi in capitala, noaptea vor fi minus 9, iar vantul va sufla cu rafale de pana la 9 kilometri la ora. In localitatile nordice maximele se vor situa in jurul valorilor de minus 3, minus 2 grade, in cele sudice acestea se vor situa intre plus unu si plus doua grade Celsius.

Sa vedem care e starea vremii in Romania. Plus 6 grade se vor inregistra la Bucuresti si la Craiova, cerul va fi variabil. Plus 7 grade vor fi in orasele Timișoara si Constanta. Plus 2 grade vor fi la Cluj, cu un grad mai cald va fi la Brașov.

Sa urmărim prognozele meteorologilor in capitalele europene. Plus 17 grade se vor inregistra la Lisabona, plus 14 la Madrid. Precipotatii sub forma de ploaie si zăpada sunt prognozate la Londra si la Amsterdam, cu maxime de pana la plus 4 si plus 2 grade. Precipitații vor fi la Paris, cu plus 9 grade. La Roma vor fi 17 grade in termometre. Se prevede cer noros la Berlin, la Viena sunt prognozate precipitatii. Minus 3 grade vor indica termometrele la Kiev. Se prevede cer variabil la Atena.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie