Amicale înainte de Mondial
Sport 29 mai 2018, 12:40 | 1573

Giroud l-a egalat pe Zidane la numărul de goluri pentru naționala Franței. ”Cocoșii galici” au au câştigat primul amical din seria celor trei premergătoare Mondialului din Rusia, 2-0 contra Irlandei.

Atacantul lui Chelsea, Olivier Giroud, a marcat în minutul 40 al 31-lea gol pentru "cocoşi" şi l-a egalat pe legendarul Zinedine Zidane la numărul golurilor marcate pentru naţionala lui Didier Deschamps. Doar Thierry Henry, Michel Platini şi David Trezeguet au înscris mai mult decât cei doi. Trei minute mai târziu a punctat şi atacantul lui Lyon curtat de Liverpool, Nabil Fekir.

Într-un alt meci amical, Balotelli a revenit cu gol în naționala Italiei, după 4 ani de absență. Squadra azzurra a învins cu 2-1 Arabia Saudită, iar "Super Mario" a deschis scorul în minutul 21 și a dedicat golul memoriei lui Davide Astori. Campioana europeană, Portugalia, a fost ținută în șah de Tunisia, la Braga. Fără starul Cristiano Ronaldo, menajat după ce a câştigat a cincea sa Ligă a Campionilor cu Real Madrid, lusitanii au remizat, scor 2-2.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie