Alt accident transmis live pe Facebook
Externe 20 iulie 2018, 19:57 | 1648

O nouă transmisiune în direct, pe Facebook, a provocat moartea unor români în județul Vrancea. Este vorba despre doi băieți, de 14 şi 18 ani, care și-au pierdut viața la spital în urma unui accident rutier. Șoferul automobilului în care se aflau era concentrat să potrivească telefonul pe bord când s-a izbit de un cap de pod. Vă avertizăm că urmează imagini cu puternic impact emoțional.

Potrivit presei române, șoferul, în vârstă de 19 ani, conducea cu viteză escesivă în momentul în care a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un podeţ, chiar în timp ce potrivea telefonul mobil pe bordul mașinii, pentru transmisiunea sa pe rețeaua de socializare. În autovehicul se mai aflau trei tineri.

Șoferul și pasagerul de lângă el, ambii cu centurile cuplate, au scăpat cu răni ușoare. Pentru ceilalți doi băieți, însă, iresponsabilitatea conducătorului auto a fost fatală.

Amintim că o tragedia asemănătoare s-a produs în luna mai pe o șosea din Ungaria. Atunci, nouă români au decedat după ce microbuzul în care se aflau s-a izbit frontal de un camion. Totul s-a întâmplat în timp ce șoferul era concentrat să transmită în direct imagini cu ceea ce se întâmplă în autovehicul. La un moment dat, el a părăsit banda sa și a intrat cu viteză pe contrasens.

Opinia ta contează. Comentează!