Două autovehicule distruse de foc
Social 14 martie 2024, 16:04 | 253

Poliția a reținut un bărbat pentru șantajarea cu răspândirea imaginilor intime ale unei femei. Urmează detalii și alte știri pe scurt.

Un tânăr de 25 de ani este cercetat pentru deținerea unui permis de conducere fals. Incidentul a fost înregistrat în după-amiaza zilei de miercuri, 13 martie, la punctul de trecere a frontierei Costești. În cadrul unui control a autocarului care se îndrepta spre Franța, în portofelul bărbatului a fost găsit un permis de conducere moldovenesc, care s-a dovedit a fi fals. Pasagerul a declarat că actul i-a fost oferit drept cadou de către prieteni și nu cunoștea că este falsificat. Permisul de conducere a fost ridicat și transmis la expertiza tehnică.

În dimineața zilei de 13 martie, pompierii IGSU au intervenit pentru a stinge arderea a două autovehicule în satul Maximovca, raionul Anenii Noi. Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 04:08. La fața locului a ajuns o echipă de pompieri, care a stabilit că flăcările au afectat automobilele parcate pe teritoriul unei întreprinderi. Arderea a fost lichidată complet aproape de ora 07:00. Victime nu au fost înregistrate. Experții urmează să afle cauza și circumstanțele incidentului.

Un bărbat de 58 de ani din Chișinău a fost reținut pentru șantajarea cu răspândirea imaginilor intime ale unei femei de 40 de ani. Individul cerea în schimb 1000 euro. În cadrul perchezițiilor la domiciliul și automobilul bănuitului au fost depistate fotografii și secvențe video cu caracter intim ale femeii șantajate. Anterior, individul a fost cercetat de oamenii legii pentru furt și jaf. Urmează ca procurorii să-i prezinte bărbatului învinuirea, pentru ca ulterior să determine necesitatea aplicării arestului preventiv. Bărbatul beneficiază de prezumția nevinovăției.

Opinia ta contează. Comentează!