Meteo, 4 Decembrie
Meteo 4 decembrie 2023, 21:44 | 259

Prezentat de Felicia Jenunchi

În aceasta saptamana sunt asteptate maxime de pana la plus 6, plus 7 grade, iar pe timp de noapte vor fi si temperaturi negative, de pana la minus 5 grade. Maine, 5 decembrie, in capitala se vor inregistra temperaturi de pana la plus 3 grade, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la minus doua grade. In regiunea de nord a republicii vor fi zero si plus un grad in termometre. In localitatile sudice temperaturile maxime se vor situa in jurul valorilor de plus 4, plus 5 grade Celsius.

In Romania maximele termice se vor situa intre plus 3 si plus 8 grade. Plus 6 grade se vor inregistra la Bucuresti, se prevede cer noros. Cu un grad mai cald va fi la Timisoara. 4 grade vor fi in termometre in orasele Iasi, Brasov si Craiova.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. Plus 11 grade se vor inregistra la Lisabona, plus 9 la Madrid. Meteorologii anunta precipitatii in orasele Londra, Paris si Amsterdam, maximele nu vor depasi plus 6, plus 8 si plus 4 grade. Meteorologii anunta ploi la Roma. Precipitatii sub forma de zapada sunt asteptate la Berlin. Partial innorat va fi la Atena. Iar la Kiev termometrele vor indica minus doua grade.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie